Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Μήπως έχεις ανάγκη Vision Therapy και δεν το ξέρεις;


Ενώ η «παραδοσιακή» Οφθαλμολογία χρησιμοποιεί γυαλιά, φακούς επαφής , διαθλαστικά laser κλπ, η Vision Therapy ή Training (VT) δουλεύει στο ”software” μεταξύ εγκεφάλου και ματιών. 
Στόχος της VT είναι η επίτευξη η όραση μας να είναι άνετη, αποτελεσματική και χρήσιμη. 

Δηλαδή πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε σε βάθος και να αποκαλύπτουμε τη σημασία των αντικείμενων που διεγείρουν την όραση μας και όχι απλά να κοιτάμε τα γύρω μας αντικείμενα.
Για τα παιδιά σας: Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι το 25% όλων των παιδιών και το 75% όλων των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες έχουν ένα αδιάγνωστο πρόβλημα όρασης που θα μπορούσε να βελτιωθεί με την Vision Therapy. Να σημειωθεί ότι πολλά από αυτά τα παιδιά βλέπουν 10/10 στην οφθαλμολογική εξέταση ή στην εξέταση του παιδίατρου.

Για Ενήλικες: Πάνω από το 65% όλων των εγκφαλικών οδών εμπλέκονται με την όραση.
Πολλοί άνθρωποι με 10/10 όραση, υποφέρουν από κόπωση ματιών κατά την διάρκεια χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, πονοκεφάλους, κακή συνεργασία των ματιών, αδεξιότητα, προβλήματα στην οδήγηση κλπ, που θα μπορούσαν να βελτιωθούν ή και να θεραπευτούν με την Vision Therapy.


Για Αθλητές: Πάνω από το 90% μιας αθλητικής δραστηριότητας καθοδηγείται από το σύστημα όρασης. Όσο γυμνασμένος, προπονημένος ή με καλή καθοδήγηση και αν είναι ο αθλητής οι αθλητικές του επιδόσεις θα είναι κατώτερες των δυνατοτήτων του αν δεν υποβοηθούνται από ένα ισχυρό σύστημα όρασης.
 Οι αθλητές με υψηλούς στόχους αναζητούν ένα σύστημα όρασης με υψηλή ακρίβεια και ευθυγράμμιση, ανα πάσα στιγμή.




Στο Οφθαλμολογικό Κέντρο Bio Laser προσφέρουμε υψηλής ποιότητας Vision Training σε παιδιά και ενήλικες που υποφέρουν από:

Τεμπέλικο μάτι – Αμβλυωπία
Εσωφορία – Εξωφορία- Ανεπάρκεια Σύγκλισης
Στραβισμούς
Πονοκεφάλους – Κοπιωπία
Δυσκολίες στην ανάγνωση και την γραφή
Καθυστέρηση στη μάθηση
Δυσλεξία
Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητα
Βελτίωση του συστήματος όρασης σε αθλητές κλπ


Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στο www.biolaser.gr